Kek uoči standarda / 'Ne želim o negativnim stvarima, mi razmišljamo samo o nogometu'

Image
Foto: Youtube
Image
Foto: Youtube

Nogometaši Rijeke sutra u susretu petog kola Europske lige na Kantridi dočekuju belgijski Standard iz Liegea. Trener Matjaž Kek vrlo je optimistično najavio utakmicu, dotaknuvši se pritom i negativnih događaja u hrvatskom nogometu.

26.11.2014.
15:04
Youtube
VOYO logo

Nogometaši Rijeke sutra u susretu petog kola Europske lige na Kantridi dočekuju belgijski Standard iz Liegea. Trener Matjaž Kek vrlo je optimistično najavio utakmicu, dotaknuvši se pritom i negativnih događaja u hrvatskom nogometu

''Još je jedna velika utakmica pred nama, mi još uvijek s pozitivnim rezultatom možemo prezimiti u Europi što je već jedan veliki rezultat i činjenica koja ukazuje da smo napravili nešto s klubom.  Dolazi nam protivnik koji ima istu računicu kao i mi, znači čeka nas jedan pravi europski okršaj gdje će i jedni i drugi tražiti bodove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su u susretu 1.HNL sa Zadrom pretrpjeli nekoliko lakših ozljeda, no Kek vjeruje kako će uspjeti nadoknaditi gubitak.

''Poslije Zadra nam se stiuacija malo zakomplicirala što se tiče igrača, trening će danas pokazati mogu li računati na Moisesa, Mitrovića, dok je Ivančić skoro sigurno otpao, a Leovac ima kartone. Oni su, pak, u jednom pozitivnom nizu i sigurno neće biti lako, no fokusirat ćemo se na sebe i vjerujem u uspjeh'', kaže Kek, koji dodaje kako unatoč mnogim uspjesima koje su postigli u posljednje dvije sezone, moraju ostati čvrsto na zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o događajima koji su obilježili posljednjih nekoliko dana, Kek je imao malo riječi:

''Ma mi samo jedva čekamo da odigramo svoju utakmicu, veseli me kad govorimo o nogometu,   dosta mi je svih ovih devijacija, negativnosti, zato bismo željeli da se sutra odigra jedna sjajna utakmica u isto takvom ambijentu, koji šalje odličnu sliku u svijet o Kantridi, Rijeci, Hrvatskoj'', zaključio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo