HAT-TRICK JUNAK ATLETICA / Mandžukić za RTL Danas: 'Najbolji sam kad mi trener vjeruje!'

Kad mi trener vjeruje, a Simeone mi vjeruje, tada sam najbolji! Tako je, za RTL Danas, Mario Mandžukić komentirao briljantnu utakmicu Lige prvaka protiv Olympiacosa, u kojoj je zabio hat-trick.

27.11.2014.
18:59
VOYO logo

Tri komada, iz četiri udarca na vrata Olympiacosa. Super Mario briljira u dresu Atletica, a sinoć je samo potvrdio veliku formu. Kaže, ide mu sjajno.

"Između nas dvojice je odličan odnos. Vjeruje mi i stavlja me da stalno igram. To je meni najvažnije, da mi trener vjeruje, a onda, kad to imam, onda sam najbolji!", priznaje hrvatski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkako je stigao u Madrid i zamijenio Costu, Mandžukić je zabio pet komada, a osvojio je navijače, ne samo golovima, već i stavom jer, zaigrao je unatoč ozljedi.

"Ne da mi se izostajati s utakmice tako da sam htio i ovu igrati", poručuje Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da je napokon sve super, misli i Simeone.

"Nakon teškog početka sezone znam da se mnogi pitaju kako smo sada u ovako dobroj situaciji. Zahvaljujući sjajnim igračima, imamo četiri pobjede u nizu i ušli smo u završnicu Lige prvaka! To govori dovoljno o nama!", izjavio je trener Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A među njima, Mandžo dominira. Sinoć je postigao prvi hat-trick u Ligi Prvaka. Ukupno je u karijeri tamo zabio 11 puta, čime je postao najubojiti Hrvat u povijest ovog natjecanja. Ispred Ivice Olića.

"Nisam znao za taj podatak jer se nisam zamarao previše. Najbitnije mi je bilo da smo pobijedili, da smo prošli u osminu finala!", kaže Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošao je u Atleticu sjajno, a tko god mu dođe s druge strane u osmini finala, neka mu je sretno, protiv super Mandže!

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo