SRAMOTNO IZDANJE DINAMA / Umjesto da podnese ostavku, Zoran Mamić razmišlja o budućnosti

'Nismo uspjeli podignuti razinu forme i igre za vrijeme reprezentativne pauze i sada se svi u klubu, a prvi ja kao šef struke, moramo zapitati kako dalje i kako naći izlaz iz krize', poručio je Mamić.

28.11.2014.
7:01
VOYO logo

ZAGREB - Trener Dinama ZoranMamić, nakon poraza od Astre 0-1 i gubitka svih šansi za prolazak u nokaut fazu Europske lige, izjavio je u četvrtak kako se svi u klubu, pa i on, moraju zapitati kako dalje i kako naći izlaz iz krize.

"Objektivno je Dinamo bolji od Astre, ali to treba pokazati na terenu. Mjesec dana nismo pobijedili i očito je da je kriza u momčadi. Nismo uspjeli podignuti razinu forme i igre za vrijeme reprezentativne pauze i sada se svi u klubu, a prvi ja kao šef struke, moramo zapitati kako dalje i kako naći izlaz iz krize. Sreća je da je raspored gust i ima dosta utakmica, ali ne smijemo zaboraviti ovo što se dogodilo večeras jer to je strašno i ostavlja gorak okus. Išao nam je na ruku i rezultat iz Glasgowa, a mi smo opet propustili priliku. No to nam se događa godinama. Zadnja utakmica, na domaćem terenu protiv Celtica, sada će biti samo za prestiž, ali i ona donosi koeficijent, bodove, nekakav sitan novac, a i zadovoljstvo ako pobijedimo. Do polusezone imamo još tri utakmice u domaćem prvenstvu koje moramo dobiti jer Rijeka nam puše za vratom", izjavio je Zoran Mamić nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući pogreške u igri, Mamić je kazao: "Previše smo griješil, bili nervozni, nesigurni i u prvih deset minuta smo našim greškama doveli protivnika u dvije stopostone šanse. Prvo poluvrijeme smo bolje kontrolirali igru, imali smo i nekih izglednih prilika koje nismo iskoristili. No, previše smo igrali u širinu, bilo je premalo kretanja, i nismo se usudili igrati s pasom u dubinu protivnika".

Uoči gostovanja kod Astre za Dinamo je računica bila jasna, morao je pobijediti Astru i u posljednjem kolu (11. prosinca) na domaćem terenu Celtic, dok škotski klub nije smio dobiti Salzburg. Austrijanci su posao obavili, dobili su Celtic 3-1, ali Dinamo nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Salzburg je odradio posao za nas, ali mi nismo odradili ono što smo trebali. Opet smo podbacili, dosta smo loše stajali na terenu i nismo izvršavali zadatke koje je trener postavio. Astra nas je kaznila i nažalost, za nas je europski put završio", rekao je veznjak Dinama DomagojAntolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo