ASISTENCIJA JELAVIĆA / Chelsea gazi sve redom, Tottenham dobio tri komada

Image
Foto: AP

U derbiju 14. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na Stamford Bridgeu bez većih problema pobijedio Tottenham 3-0 i potvrdio vodeću poziciju na ljestvici.

3.12.2014.
23:00
AP
VOYO logo

Golove za Mourinhovu momčad, koji ove sezone još nema niti jedan poraz, zabili su Eden Hazard (19), Didier Drogba (22) i Loic Remy (73).

Pobjedu je ostvario i Manchester City koji je na gostovanju kod Sunderlanda slavio 4-1. Domaćin je poveo golom Connora Wickhama u 19. minuti, no City je do poluvremena okrenuo rezultat golovima Aguera (21) i Jovetića (39). Gosti su u drugom dijelu zabili još dva gola, a strijelci su bili Zabaleta (55) i ponovo Aguero (71).

Arsenal je stigao do bodova protiv Southamptona golom Alexisa Sancheza u 89. minuti. 'Topnici' su pobjedu izborili s igračem više nakon što je u 80. minuti teren zbog ozljede morao napustiti Toby Alderweireld. Gosti su do tada obavili sve tri izmjene, pa su do kraja utakmice imali igrača manje.

Everton i Hull City su odigrali 1-1. Domaćin je poveo golom Lukakua u 34. minuti, a izjednačio je Aluko pola sata prije kraja susreta na asistenciju Nikice Jelavića.

Na ljestvici vodi Chelsea sa 36 bodova, Manchester City je drugi sa šest bodova manje, a Southampton je ostao na trećem mjestu sa 26 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo