ne želi u mirovinu / Joe Šimunić na rubu potpisa ugovora sa Širokim Brijegom?

Image
Foto: AP Images

Iako je Joe Šimunić daleko od forme iz najboljih dana, za Hrvatsku nije zaigrao od utakmice protiv Islanda, a na njega više ne računaju ni u Dinamu, Joe se ne predaje. Prema najnovijim informacijama, Šimunić bi trebao potpisati za Široki Brijeg.

9.12.2014.
15:47
AP Images
VOYO logo

Iako je ispao iz konkurencije u momčadi Dinama, a od reprezentacije je već duže vrijeme miljama daleko, branič Dinama bi karijeru mogao nastaviti u Širokom Brijegu, 24sata.

''Sa Šimunićem sam dobar prijatelj, baš smo se nedavno vidjeli, pozdravili se. Jako ga cijenim kao igrača i kao čovjeka'', rekao je predsjednik Širokog Zlatan Mijo Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Šimuniću još uvijek nije istekla kazna koju je zaradio nakon utakmice s Islandom u dokvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu, a dostigne li ponovno vrhunsku tjelesnu spremu, možda će dobiti priliku za još pokoji nastup i dostojan oproštaj od reprezentacije.

''Kod nas bi imao idealne uvjete pripremiti se za povratak u reprezentaciju, a istodobno bi nam pomogao da osvojimo naslov i zaigramo u Europi. Ove sezone imamo samo jedan poraz, i to od autsajdera. Jedino moramo vidjeti može li se Šimunić uklopiti u naše financijske okvire'', zaključio je Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo