važu se ponude / Kramarić: Volio bih igrati u Primeri, takav mi stil najviše odgovara'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Rijekin napadač Andrej Kramarić osvojio je nagradu najboljeg nogometaša u izboru svih kapetana hrvatskih prvoligaša, a otkrio je kako bi karijeru najradije htio nastaviti u španjolskoj Primeri.

16.12.2014.
14:35
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Premda još uvijek nije donio odluku o nastavku karijere, najbolji nogometaš Prve HNL u izboru kapetana hrvatskih prvoligaša Andrej Kramarić je otkrio kako bi karijeru želio nastaviti u Primeri, ali i dodao kako je dobio niz ponuda iz Engleske i Italije.

"Volio bi igrati u Primeri jer mi španjolski nogomet po stilu igre najviše odgovara. No, spominju se i ponude iz Italije i Engleske. Ispred mene je teška odluka. Imao sam nekoliko neprospavanih noći, no još moram razmisliti," priznao je napadač Rijeke koji je danas proglašen najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među kapetanima hrvatskih prvoligaša 12. put zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje napušta li Rijeku, Kramarić je kazao kako možda odlazi, a možda i ne, ali i potom sa smiješkom dodao: "Svima je jasno kamo ova priča vodi. To je put o kojem sanja svaki mladi hrvatski nogometaš."

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Andrej Kramarić

Iza Kramarića je polusezona snova. U prvenstvu je vodeći strijelac sa 21 golom, u kvalifikacijama Europske lige i natjecanju po skupinama dodao je sedam golova, dok je u dresu hrvatske vrste zabio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza mene je zaista sjajan prvi dio sezone. Najljepše dane u karijeri proveo sam u Rijeci. Želio bi se zahvaliti svima u klubu, suigračima, trenerima, te navijačima što su mi pružili pozitivnu energiju," dodao je 23-godišnji Zagrepčanin.

Kramarić se nije želio previše osvrtati o svom rastanku s Dinamom, dodavši kako se njegov prelazak u Rijeku pokazao dobrim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne volim o tome previše govoriti. To su priče iz prošlosti, no bio je to dobar potez," dodao je.

Osvrnuo se i na hrvatsku reprezentaciju koja sigurno 'plovi' prema Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo kvalitetu, dobro igramo i vjerujem u plasman na EP," kazao je Kramarić koji je u 'kockastom' dresu upisao četiri nastupa i zabio dva gola. Prvi gol je zabio 9. rujna u pobjedi protiv Malte (2-0), a potom u listopadu protiv Azerbajdžana (6-0).

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo