kome to treba? / Njemački reprezentativac vozio bez dozvole pa ga stigle kazne

Image
Foto: Jonas Güttler/DPA/PIXSELL

Njemački Bild je citirao Reusovu izjavu da 'nikada nije položio vozački ispit' te da 'prihvaća izrečenu kaznu', zbog čega se Reus nije morao pojaviti na sudu.

18.12.2014.
12:12
Jonas Güttler/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Njemački nogometni reprezentativac i igrač dortmundske Borussije 25-godišnji Marco Reus, kažnjen je s čak 540.000 eura zbog vožnje automobila bez posjedovanja valjane dozvole, objavio je u četvrtak dnevnik Bild, a prenosi agencija DPA.

Marco Reus će vjerojatno što brže željeti zaboraviti 2014. godinu. Ovaj 25-godišnji vezni igrač Borussije Dortmund koji trenutno ne igra zbog ozljede, a iz istog je razloga morao propustiti i ovogodišnje Svjetsko prvenstvo na kojem je Njemačka osvojila naslov prvaka, morat će državi platiti čak 540.000 eura zato šro je upravljao automobilom bez posjedovanja valjane dozvole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački Bild je citirao Reusovu izjavu da "nikada nije položio vozački ispit" te da "prihvaća izrečenu kaznu", zbog čega se Reus nije morao pojaviti na sudu.

"Bio sam blesav. Naučio sam lekciju. Ovakvu pogrešku više neću ponoviti", izjavio je Reus dodajući da planira položiti vozački ispit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reusa je policija u vožnji bez dozvole uhvatila u ožujku, a tužitelj Henner Kruse uspio je pribaviti dokaze da je nogometaš još najmanje šest puta upravljao vozilom u razdoblju između 2011. i 2014. godine, kad su ga snimile kamere zbog prebrze vožnje. Reus je kazne za prekoračenje dopuštene brzine uredno platio, ali ti su iznosi bili pravi sitniš u usporedbi s ovom kaznom, čija je visina bazirana je na njegovoj mjesečnoj neto plaći u Borussiji, koja iznosi 180.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo