Brbić se ne predaje / 'HNS me neće smijeniti, s ovime idemo sve do Ustavnog suda!'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Predsjednik Hajduka Marin Brbić žestoko je reagirao na kazne koje su iz HNS-a stigle na račun Hajduka. Iako je rekao kako su ovakav rasplet i očekivali, najavio je kako se neće predati.

18.12.2014.
20:06
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hajduka Marin Brbić ekspresno je i oštro reagirao na kazne koje su iz HNS-a stigle na Hajdukovu adresu zbog neodigravanja derbija protiv Dinama na Maksimiru, piše Slobodna Dalmacija.

''Pokazali su tajmingom izricanja kazne koliko im je stalo do poboljšanja odnosa, do dijaloga i hrvatskog nogometa uopće. Koliko im je stalo do više od 30.000 ljudi u prosvjedu na Rivi, do 80 posto onih koji su u raznim anketama stali na pravednu borbu Hajduka za bolje odnose i ravnopravnost u hrvatskom nogometu. Oni koji su kaznili ne žele vidjeti da je 'nešto trulo u državi Danskoj', rekao je Brbić, napomenuvši kako ih više ništa od strane HNS-a ne može i ne smije iznenaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj borbi za pravdu, kako kaže, spremni su preuzeti maksimalan rizik:

''Ja sam na funkciji predsjednika uprave trgovačkog društva. Poznata je procedura eventualne smjene s takvih funkcija, to ne može napraviti nikakva udruga.Borit ćemo se i dalje i žalit ćemo se na sve ovakve odluke do Ustavnog suda, ako bude trebalo'', poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike