može se pakirati? / Brozović sve dogovorio s Milanom, u utrci i Arsenal te Fiorentina?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je navodno odbio prvu ponudu koju su 'Topnici' poslali, no druga je navodno bila nešto izdašnija i Brozović će, prema pisanju engleskih medija, karijeru ove zime nastaviti na Emiratesu.

19.12.2014.
11:36
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Veznjak Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović na korak je do potpisa ugovora s talijanskim Milanom, piše Goal.hr.

Kako tvrdi talijansko izdanje Goala, Milan je ponudio sedam milijuna eura, no Dinamov gazda traži devet, što nije velika razlika između ponude i potražnje lako bi moglo doći do dogovora. Dodatni detalj je kako Milan navedeni novac nudi u tri rate.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi se kako je u utrci i Fiorentina, koja je spremna ponuditi 6.5 milijuna eura, koje bi, za razliku od Milana, isplatila odmah.

Engleski Metro s druge strane, tvrdi kako su 'Modri' prihvatili ponudu Arsenala. Prema njihovim napisima, prva ponuda s Emiratesa glatko je odbijena, no ona druga, nešto izdašnija, ipak je slomila čelnike zagrebačkog kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je nepoznato koja od navedenih priča najmanje 'propušta vodu', gotovo je sigurno kako Brozović nakon ove zime više neće biti jedan od 'Modrih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo