okupili se u umagu / Reprezentativci poručuju: Ulazak u polufinale bio bi velik uspjeh!

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u Zagrebu i otputovala u Umag gdje je počela prva faza priprema za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Na okupljanju je vladala sjajna atmosfera a igrači poručuju - polufinale bi bilo sjajan rezultat!

26.12.2014.
19:12
VOYO logo

Klapa je na okupu. Krenuo je egzotični projekt Katar. No prije toga na rasporedu je dril u Umagu i naravno, inicijacija za one nove članove.   

''Obično onaj tko prvi put dođe mora pjevati, a mi imamo dvojicu novih'', kaže vratar Filip Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goluža baš nije pripremio pjesmu. Dva treninga dnevno, trčanje, teretana, dio koji nitko ne voli pa je lakše kada je atmosfera - obiteljska.

''Okupili smo se tu i odmah me Vori pitao zašto mi se ne javiš, ali nisam mu htio smetati, znam da je bio u krugu obitelji. Kod nas je uvijek dobra atmosfera, sinoć sam se i sa Domagojem čuo i on isto jedva čeka da dođe'', rekao je izbornik Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada krenu prognoze za Katar, onda će navijači reći kako im je dosta utakmica za broncu. No igrači to vide malo drukčije.

''Ja bi htio reći da bi ja svaki put da uđemo u polufinale, to je velik uspjeh koliko god ga neki pokušali smanjiti. Svi mi želimo doći tamo i osvojiti zlatnu medalju no treba se puno stvari poklopiti'', tvrdi reprezentativac Damir Bićanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 ''Možda bi netko rekao da pošto otvaramo s Austrijom kako će biti lako, ili s Tunisom, no onaj tko zna rukomet zna da su to dobre ekipe'', kaže Marko Kopljar.    

Gobac je najavio disciplinu, pa i šišanje nekih igrača...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mislim nije to ništa posebno ako treba se ošišat zašto ne'', kaže Ilija Brozović.

''Reprezentacija je svetinja i tu se mora biti maksimalno koncentriran, van terena i unutar terena to je jedna zajednica koja iz dana u dan živi zajedno'', kaže Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Umagu će se i znojiti zajedno, svi kreću od nule, do prve utakmice Kauboji moraju pucati od snage.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo