član elite / Real otkrio: Modrić je među top 10 najskupljih nogometaša svijeta

Image

Kraljevski je klub na svojim službenim stranicama objavio podatak kako u svojim redovima ima čak četvoricu igrača koji se nalaze među deset najskupljih na svijetu, a među njima je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

29.12.2014.
16:42
VOYO logo

Europski i svjetski prvak Real Madrid na službenim se stranicama kluba pohvalio podatkom kako se čak četiri igrača iz njegovih redova nalaze na listi deset najskupljih nogometaša na svijetu.

Na prvom je mjestu, dakako, Cristiano Ronaldo čija se trenutna vrijednost procjenjuje na 120 milijuna eura. Drugo mjesto zauzima Gareth Bale s vrijednošću od 80 milijuna eura.

Prvi strijelac svjetske smotre, Kolumbijac James Rodriguez nalazi se na trećem mjestu s vrijednošću od 60 milijuna eura, dok se na četvrtom mjestu nalazi hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Lukina vrijednost, prema podacima s Realovih službenih stranica, u ovom se trenutku procjenjuje na 55 milijuna eura. Podsjetimo, iznos koji je Real u ljeto 2012. godine izdvojio za Modrića bio je 35 milijuna eura.

Iako je nakon dolaska od strane Realovih navijača proglašen najgorim pojačanjem, Luka je u međuvremenu s Realom podigao trofej Lige prvaka, španjolskog kupa i superkupa, europskog superkupa te Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva, a usporedno s time rasla je i Modrićeva cijena, zbog čega je trenutno ukupno deseti najvrijedniji nogometaš svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo