milan želi brozovića / Hajduk spašen? Sušić korak od Intera

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Inter bi za BiH reprezentativca platio između 4.5 i pet milijuna eura, no Sušić bi ostao u Hajduku još šest mjeseci, a onda bi se u lipnju pridružio slavnom Interu.

31.12.2014.
9:28
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Prema pisanju talijanskih medija, veznjak Dinama Marcelo Brozović (22) i veznjak Hajduka Tino Sven Sušić (22), ove bi zime mogli preseliti u Serie A - Brozovića želi Milan, dok je Sušić na meti Intera.

Kako prenose Talijani, Milan je za Brozovića spreman ponuditi oko sedam milijuna eura, međutim Dinamo traži oko 10 milijuna eura. Nagađa se kako hrvatskog reprezentativca žele i Arsenal, Fiorentina i Everton. Brozović je ove sezone za 'modre' odigrao 26 utakmica i postigao tri gola - dva u Europskoj ligi, a jedan u HNL-u. Za hrvatsku vrstu je do sada odigrao sedam utakmica i postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Hajduka Tino Sven Sušić najvjerojatnije će karijeru nastaviti u milanskom Interu, tvrdi talijanski Tuttomercato.

Inter bi za BiH reprezentativca platio između 4.5 i pet milijuna eura, no Sušić bi ostao u Hajduku još šest mjeseci, a onda bi se u lipnju pridružio slavnom Interu. Sušić je navodno bio posebna želja trenera Roberta Mancinija, a za njega su interes pokazivali Sevilla i Bordeaux. Sušić (22) je za reprezentaciju BiH odigrao sedam utakmica, a u Hajduku je od 2012. odigrao 62 utakmice i postigao sedam zgoditaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo