neprihvatljivo ponašanje / Manchester United otpustio skauta zbog komentara na Facebooku

Image
Foto: Bradley Ormesher/News Syndication/PIXSELL

Engleski velikan Manchester United otpustio je jednog od svojih skauta nakon što je on na svome Facebook profilu objavio uvredljive komentare.

15.1.2015.
14:16
Bradley Ormesher/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Danski skaut Torben Aakjaer više nije zaposlenik Manchester Uniteda, a otkaz je dobio zbog uvredljivih komentara na privatnom Facebook profilu.

Manchester United će morati pronaći novog skauta za dansko tržište, nakon što je klub uručio otkaz Torbenu Aakjaeru koji je na privatnom Facebook profilu objavio uvredljive komentare. Slavni klub je proveo istragu nakon što mu je na sporne poruke ukazao londonski dnevnik The Guardian. Poruke su u međuvremenu uklonjene, ali United je Aakjaeru uručio trenutni otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub je dobio dokaze od The Guardiana i prekinuo suradnju s g. Aakjaerom. Manchester United je sveobuhvatna organizacija i takvo je ponašanje neprihvatljivo", stoji u priopćenju Manchester Uniteda.

Aakjaer, koji je za slavni nogometni klub radio od 2011. godine, izjavio je za The Guardian da je profil njegov, ali da se nikada nije služio rasističkim komentarima ili govorom mržnje te tvrdi da mu je račun "možda hakirao netko tko tko ne voli njega ili Manchester United".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo