odluka o pobjedniku skupine / Kauboji se pripremaju za tešku utakmicu protiv Makedonije

'Bit će to pravi fajt!' Tako je izbornik Slavko Goluža najavio sutrašnju utakmicu hrvatskih rukometaša protiv Makedonije, a s njim se slažu i igrači.

20.1.2015.
18:55
VOYO logo

Kauboji su danas lagano ručali jer ispred njih je teška utakmica. Protiv Makedonije Hrvatska mora odigrati najbolju partiju do sada.

"Znamo da će ući u utakmicu dosta nabrijani na nas, ipak to je jedan, ajmo reći, balkanski derbi", rekao je izbornik Slavko Goluža.

Velika prednost Makedonaca je to što gotovo cijelu godinu igraju zajedno u klubovima Vardaru i Metalurgu. Goluža upozorava i da ih je na višu razinu digao upravo bivši hrvatski izbornik, Lino Červar.

"Kada pogledam tko ih trenira u Metalurgu, ne čudi me baš. Unosi jednu sportsku disciplinu, tehničku, taktičku, da tako kažem, pogotovo u prvoj utakmici protiv Tunisa gdje su igrali izvanredno", pun je pohvala bio izbornik za svog bivšeg mentora.

Izvanredno da, ali za Makedonce opuštanja nema. Protiv Hrvatske će trebati i više od toga.

"Znamo da su Hrvati favoriti, da su došli s velikim ambicijama. Dat ćemo sve od sebe za eventualnu pobjedu, iako znamo da će to biti vraški teško", rekao je najbolji pojedinac Makedonije, Kiril Lazarov.

Na isto je spreman i hrvatski kapetan koji vjeruje da će o konačnom rezultatu odlučivati oni sami.

"Mislim da smo spremi na sve, ono što je najbitnije je da moramo gledati svoju igru, bit koncentrirani samo na sebe i na kraju nadam se, slaviti", rekao je Igor Vori.

Tonovi su još uvijek pomirljivi, iako se na terenu sprema velika borba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo