dobar posao u italiji / Brozović nakon liječničkog pregleda postaje igrač Intera

Image
Foto: Facebook

GNK Dinamo i talijanski Inter dogovorili su sve detalje oko prelaska Marcela Brozovića u redove 'Nerrazzura'. Vezni igrač je s priprema u Španjolskoj odletio u Milan gdje bi nakon liječničkog pregleda trebao potpisati ugovor.

25.1.2015.
14:41
Facebook
VOYO logo

Dinamov veznjak i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović danas je s priprema otputovao u Milan gdje bi, ukoliko prođe liječnički pregled, trebao potpisati ugovor s tamošnjim velikanom Interom.

Dokazao je tako 'modri' gazda Zdravko Mamić po tko zna koji put kako zaista zna 'uvaliti' kapitalca.

Naime, u Dinamovu bi se blagajnu od transfera trebalo sliti osam milijuna eura, no Zdravko je uz to izvukao i 25 posto novca od idućeg transfera Brozovića.

"Od kraja polusezone postojao je interes brojnih europskih velikana za Marcela, a naš stav je bio pustiti ga u slučaju kvalitetne ponude. Interova ponuda bila je takva, Marcelo je htio ići u Inter i zaključili smo ovaj, sigurni smo, jako dobar posao", rekao je sportski direktor i trener 'Modrih' Zoran Mamić te se zahvalio Marcelu na svemu što je dao za klub i poželio mu sreću u nastavku karijere.

"Sretan sam i tužan istovremeno. Dinamo je moj klub i ostavljam ovdje brojne prijatelje koji će mi nedostajati, ali s druge strane sam sretan jer idem u veliki klub i jaku ligu gdje me čekaju novi izazovi", prokomentirao je Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo