sjajna druga vožnja / Hargin u Kitzbuehelu do prve pobjede u karijeri, Ivica završio 18.

Image
Foto: AP Images

Kostelić je zauzeo 29. poziciju u prvoj vožnji, da bi na kraju završio na 18. mjestu. U drugoj vožnji Kostelić je imao četvrto vrijeme. Filip Zubčić i Natkio Zrnčić-Dim nisu izborili drugu vožnju.

25.1.2015.
14:58
AP Images
VOYO logo

Švedski skijaš 29-godšnji Mattias Hargin slavio je u nedjelju u slalomu Svjetskog kupa u Kitzbuehelu, i to mu je prva pobjeda u karijeri. Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto (+2,18), dok Filip Zubčić i Natko Zrnčić-Dim nisu izborili drugu vožnju.

Drugo mjesto pripalo je Austrijancu Marcelu Hirscheru (+0,49), dok je treći bio Nijemac Felix Neureuther (+0,63).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić je zauzeo 29. poziciju u prvoj vožnji, da bi na kraju završio na 18. mjestu. U drugoj vožnji Kostelić je imao četvrto vrijeme. Filip Zubčić je u prvoj utrci sa startnim brojem 55 zauzeo 42. mjesto, dok je Natko Zrnčić Dim, koji je startao kao 66., bio 52. u prvom laufu.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa Hirscher je povećao vodstvo, sada ima 996 bodova, dok specijalist za brze discipline Norvežanin Kjetil Jansrud, koji nije nastupio, ima 834 boda. Kod Hrvata najbolje je plasiran Kostelić, koji je na 35. mjestu sa 155 bodova. Natko Zrnčić Dim je 58. sa 78 bodova, a Filip Zubčić je na 68. mjestu sa 61 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo