ivica pobijesnio / 'Pred očima nam se događa degradiranje skijaškog sporta!'

Image
Foto: AP Images

Ivica Kostelić nakon današnjeg je slaloma u Kitzbuehelu odlučio podijeliti svoje mišljenje o današnjoj organizaciji skijaških utrka. U bijesnom i iskrenom statusu, ivica je otkrio sve što ga muči.

25.1.2015.
16:19
AP Images
VOYO logo

Ivica Kostelić u nedjelju je u austrijskom Kitzbuehelu završio na 18. mjestu, a nakon završetka utrke na svom je Facebook profilu napisao status u kojem je izraio svoje duboko nezadovoljstvo skijaškom organizacijom i utrkama.

"Nakon ukidanja klasične kombinacije 2013., ovog vikenda smo svjedočili daljnjem sportskom obezvrijeđivanju legendarnih utrka u Kitzbuhelu: Spust od 58 sekundi i dva slalomska laufa (kombinacijski i 2. vožnja specijalnog slaloma ) u kojima nije ispao praktički ni jedan natjecatelj, a takozvani superveleslalom nije imao baš nikakve veze sa svojim imenom i formatom nego je bio samo opasniji spust u kojem je teško nastradao jedan natjecatelj. I dok se u kontradikciji nevjerojatnih razmjera raspisuju ankete kontra zahtjevih slalomskih postava, nitko se ne obazire na degradiranje skijaškog sporta koje nam se svakoga dana sve više odvija pred ocima", napisao je Ivica na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo