sportski spektakl godine / Jedan Hrvat će sigurno biti pobjednik Super Bowla

Image
Foto: AP Images/YouTube Screenshot

Iako su na terenu veliki protivnici, trener Patriotsa Bill Belichick i trener Seahawksa Pete Caroll, ipak imaju nešto zajedničko. Obojica vuku hrvatske korijene pa će ovogodišnji Super Bowl tako zasigurno osvojiti jedan Hrvat.

29.1.2015.
12:49
AP Images/YouTube Screenshot
VOYO logo

Američki mediji već danima najavljuju spektakularnu finalnu utakmicu Super Bowla, a posebno ističu kako će utakmica New England Patriotsa protiv Seattle Seahawksa biti borba dva trenera hrvatskih korijena.

Iako su na terenu veliki protivnici, trener Patriotsa Bill Belichick i trener Seahawksa Pete Caroll, ipak imaju nešto zajedničko.  

Belichick je na konferenciji uoči najiščekivanijeg sportskog spektakla godine rekao kako je jako ponosan na svoje hrvatske korijene te da nije znao da ih dijeli s trenerom Carollom.

"Jako sam ponosan na svog oca, obiteljsku tradiciju i svoju povijest iz Hrvatske. Imao sam priliku posjetiti tu prekrasnu zemlju, i to nekoliko puta, i ponosan sam na tu baštinu", rekao je Belichick.

Berlichick hrvatske korijene vuče od djeda, pravo prezime mu je Biličić, a rodom potječu iz Karlovca.

Trener Seahawksa Carroll svoje hrvatske korijene vuče preko djeda i bake s majčine strane, koji su emigrirali iz Hrvatske u vrijeme Austro-Ugarske.

A koji 'hrvatski' trener će osvojiti ovogodišnji Super Bowl, predstoji nam saznati u noći s nedjelje na ponedjeljak u 00,30 sati po našem vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo