šansa za revanš? / Oglasio se Minotaur: Želim Cro Copa u kavezu nasuprot sebe!

Image
Foto: Facebook

Nakon što je najpoznatiji hrvatski borac Mirko Filipović javno obznanio odluku kako se vraća u UFC kavez, ubrzo je reagirao i njegov stari znanac i rival Antonio Nogueira, poznatiji kao 'Minotauro', koji je poručio: 'U kavezu želim Cro Copa!'

30.1.2015.
18:48
Facebook
VOYO logo

Brazilski MMA borac Antonio Rodrigo Nogueira doputovao je u Las Vegas dati podršku svom klupskom kolegi Andersonu Silvi koji ovog vikenda nakon duge pauze ima borbu u MGM Areni.

U intervjuu za MMA Fighting između ostalog je pričao i o svom povratku u ring, a za protivnika u prvoj borbi priželjkuje Mirka Filipovića, koji je prošli tjedan objavio kako se vraća u UFC.

"Vraćam se ove godine sigurno. U travnju 2014. sam slomio dva ligamenta na koljenu, ali sam prije mjesec dana počeo ponovno trenirati. I dalje nisam zdrav, ali se vraćam. Ove godine se sigurno borim, ali ne znam kada. Nisam pričao s čelnicima UFC-a o terminu i protivniku. Svi su dobri u teškoj kategoriji, ali Cro Cop je moja želja. Bit ću spreman za bilo koga", rekao je Nogueira.

Podsjetimo, Mirko i Nogueira borili su se sada već davne 2003. godine, kada je Mirko kao izazivač napao naslov u teškoj kategoriji Pride organizacije.

'Minotauro' je slavio u toj borbi, no sve su izglednije šanse kako će Cro Cop dobiti priliku izravnati stare račune. Prije toga, Mirko će 11. travnja odraditi povratnički debi u UFC-u protiv Gabrijela Gonzage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo