Ubojiti Super Mario / Mandžukić za RTL Danas: 'Nadigrali smo ih i pokazali lijep nogomet'

'Nadigrali smo ih i pokazali lijep nogomet', poručio je Mario Mandžukić za RTL Danas nakon sjajne igre uz gol i asistenciju u derbiju protiv Reala.

9.2.2015.
18:36
VOYO logo

U gradskom derbiju 22. kola Primere, Atletico je na svom Calderonu deklasirao vodeći Real Madrid s čak 4-0, a hrvatski napadač Mario Mandžukić postigao je pogodak i upisao asistenciju.

Ubojiti Super Mario ih je dotukao baš kad je kraljevski klub već bio na koljenima, a za RTL Danas je rekao: "Nama je bilo najbitnije da pobijedimo utakmicu, na kraju smo ih skroz nadigrali, pokazali lijep nogomet, borbenost, agresivnost i skroz smo ih nadigrali i presretni smo", rekao je Mandžukić za RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javljaju se i navijači Bayerna i zovu ga da se prvim avionom vrati u München, ali Mandžo, kaže, uživa u Madridu i želi još dugo ostati na Vincente Calderonu iako je već sad najuspješniji Hrvat u Primeri s 19 pogodaka u prvih 30 utakmica.

"Ja sam bio sto posto uvjeren da neću pogriješiti ako dođem ovdje. Imao sam pravo, nisam pogriješio i želim nastaviti ovakve igre", rekao je Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljuti su zato navijači Reala na Ronalda jer, umjesto da doma tuguje zbog poraza koji ih je posramio, on se provodi slaveći rođendan, gdje je pokazao da mu i pjevanje dobro ide. Nije se zato previše slavilo u Atleticu, prilično ravodušan Simeone samo kaže - i dalje želi tako dobru igru.

"Želimo svaku utakmicu igrati uz ovako dobar omjer brzine i ritma. Uspjeli smo, ali nije bilo lako. Držali smo cijelu utakmicu ritam i to je bilo dovoljno za pobjedu", rekao je Diego Simeone, trener Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se Mandžo i društvo okreću novim izazovima, a Real čeka povratak ozlijeđenog Luke Modrića jer bez njega im očito ne ide kako su zamislili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo