uživa u klubu / Pique: 'U Barceloni do kraja karijere'

Image
Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL

Pique je pozvan jer je nedavno objavljeno da se vraća na Otok, a traže ga njegov bivši klub Manchester United i Chelsea. No, Pique je kazao kako nema namjeru otići iz Barcelone, te da mu je iskustvo iz Uniteda, za koji je igraod od 2004. do 2008. bilo dovoljno

13.2.2015.
16:52
S.Lau/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Uživam u svakom danu u Barceloni i to je klub u kojem ću završiti karijeru, kazao je španjolski reprezentativni branič Gerard Pique u razgovoru za jedan katalonski radio.

Pique je pozvan jer je nedavno objavljeno da se vraća na Otok, a traže ga njegov bivši klub Manchester United i Chelsea. No, Pique je kazao kako nema namjeru otići iz Barcelone, te da mu je iskustvo iz Uniteda, za koji je igraod od 2004. do 2008. bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se sada osjećam, gotovo je sigurno da neću igrati za neki drugi klub. Cilj mi je da postati najbolji branič na svijetu, a to mitekako mogu ostvariti igrajući za Barcelonu", kazao je Pique.

On je s Barcom osvojio čak 16 trofeja - četiri naslova prvaka u Primeri, dvije Lige prvaka, dva Kupa kralja, četiri španjolska Superkupa, dva UEFA Superkupa i dva Svjetska klupska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo