poraženi u završnici / Bilić: 'Ništa nije gotovo, uz pomoć naših navijača u Turskoj možemo slaviti!'

Image
Foto: AP Images

U prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige vodeća momčad turskog prvenstva, Bešiktaš našeg Slavena Bilića, tek je pet minuta prije kraja susreta primila pogodak iz jedanaesterca i upisala poraz, no 'Nane' vjeruje u svoju momčad

20.2.2015.
8:42
AP Images
VOYO logo

U prvoj utakmici 1/16 finala Europske lige Bešiktaš našeg Slavena Bilića na Anfieldu je od favoriziranog Liverpoola upisao minimalan poraz. 

Turska se momčad sjajno držala sve do 85. minute, kada je Mario Balotelli iz kaznenog udarca donio pobjedu 'Redsima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam, igrali smo sjajno do posljednjih trenutaka, a onda smo primili taj gol iz kaznenog udarca. Mislim da bi 0:0 bio najpošteniji rezultat. Demba Ba je imao čistu šansu,ali Mignolet je sjajno reagirao i zbog toga najviše žalim", rekao je Bilić o utakmici. 

Unatoč nesretnom epilogu prvog susreta, Bilić vjeruje kako je pitanje pobjednika još uvijek daleko od konačnog rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još imamo uzvratnu utakmicu i ništa nije gotovo. Vjerujem da možemo proći dalje", rekao je.

Bilićeva momčad ove sezone pokazuje zavidnu formu, a njegovo je ime pošteno odjeknulo Europom. Bešiktaš nakon 20 kola ima bod prednosti nad Fenerbahceom i dva nad Galatasarayem, a u tri ovosezonska sraza s engleskim momčadima pokazali su da njihova dominacija u Turskoj nije slučajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo proučili igru Liverpoola. Na svakoj poziciji smo imali po dva igrača, jer njihove brzance samo na taj način možeš čuvati. Žao mi je što nismo postigli pogodak, ali imamo tjedan dana da se pripremimo i da uz pomoć naših navijača prođemo dalje", zaključio je 'Nane'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo