OGLAS

mediji ga nahvalili / Prosinečki upisao poraz u debiju protiv Srninog Šahtara

Image
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Lokalni mediji navode kako je Prosinečki donio živost, ali i red u reprezentaciju koja sada izgleda daleko konkretnije nego za vrijeme njegova prethodnika Nijemca Bertija Vogtsa

25.2.2015.
11:20
Boris Scitar/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni stručnjak Robert Prosinečki porazom je startao na klupi reprezentacije Azerbajdžana.

U prijateljskom susretu igranom u turskoj Antalyji, Azerbajdžan je izgubio od ukrajinskog prvaka Šahtara 1-2, a za sastav iz Donjecka nije nastupio hrvatski reprezentativac Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinci su poveli u 37. minuti sjajnim golom Brazilca Douglasa Coste koji je opalio s više od 25 metara i pogodio rašlje. Šest minuta kasnije izjednačio je Alesgerov, a pobjedu Šahtaru donio je Ismaily u 67. minuti.

Lokalni mediji navode kako je Prosinečki donio živost, ali i red u reprezentaciju koja sada izgleda daleko konkretnije nego za vrijeme njegova prethodnika Nijemca Bertija Vogtsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam što moji igrači mogu i zadovoljan sam igrom. Mislim da možemo biti još bolji. Pokušat ćemo se orijentirati na napad, ali ne i zaboraviti na obranu," poručio je Prosinečki.

Usprkos porazu zadovoljni su bili i sami igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je bilo dobro. Šahtar je jedna od najboljih europskih momčadi, a mi smi pružili dobar otpor. Kod Prosinečkog se igrači osjećaju sigurno. To je vrlo važno za svakog igrača. Čak i ako izgubite loptu, trener vas bodri. On nije policajac, mnogo je bolje kada se mirno sve objasni," kazao je napadač Rašhad Ejubov.

Oglasio se i predsjednik predsjednik Azerbajdžanskog nogometnog saveza (AFFA) Rovnag Abdullajev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prosinečki je odabrao potpuno drugačiji način igre od bivšeg izbornika. Sada igramo agresivnije i napadački. Ova momčad je ostavila dobar utisak unatoč porazu i vjerujem kako ćemo biti još bolji," poručio je Abdullajev.

Azerbajdžan se nalazi u skupini H kvalifikacija za EP 2016. godine zajedno s Hrvatskom. U prve četiri utakmice upisao je četiri poraza, a prvi službeni nastup Prosinečki će imati 28. ožujka protiv Malte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo