westbrook opet triple-double / LeBron James 'razbio' vodeću momčad lige

Image
Foto: AP Images

Efikasnu večer imao je i Russell Westbrook koji je zabio 39 koševa i dodao 14 skokova i 11 asistencija za Oklahomu no to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Phoenixa

27.2.2015.
10:00
AP Images
VOYO logo

Na programu NBA lige bile su tek dvije utakmice, Cleveland Cavaliersi su predvođeni sjajnim LeBronom Jamesom pobijedili Golden State Warriorse 110-99, dok su Phoenix Sunsi nakon produžetka bili bolji od Oklahoma City Thundera 117-113.

LeBron James je protiv vodeće momčadi Zapada i momčadi s najboljim skorom u ligi (44-11) odigrao najbolju utakmicu sezone postigavši 42 koša uz 11 skokova, pet asistencija, tri ukradene i šest izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam na parketu pokušavam sve učiniti kako bi pobijedili. Ne zbog sebe, već zbog cijele momčadi i naših navijača," kazao je James nakon 18. pobjede Cavsa u posljednjih 20 susreta. Kyrie Irving je dodao 24 koša, Kevin Love 16 koševa i osam skokova, a Timofej Mozgov po 10 koševa i skokova.

Kod gostiju najefikasniji su bili David Lee sa 19, Stephen Curry sa 18 i Klay Thompson sa 13 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je NBA liga, nemoguće je pobjeđivati svaku utakmicu," kazao je trener Warriorsa Steve Kerr.

Efikasnu večer imao je i Russell Westbrook koji je zabio 39 koševa i dodao 14 skokova i 11 asistencija za Oklahomu no to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Phoenixa. Westbrook je cijeli susret vukao Thunder, imao je čak 38 šuteva iz igre (šut 12-38 i 1-10 za tricu), a na kraju je postao i tragičar jer 5,7 sekundi prije kraja produžetka promašio šut za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam ipak pretjerao s brojem šuteva. Trebao sam imati bolji postotak," kazao je Westbrook nakon četvrtog 'triple-doublea' ove sezone i 13. u karijeri. Korak do 'trostruko-dvostrukog' učinka ostao je Eric Bledsoe, no može se utješiti pobjedom Sunsa. Bledsoe je zabio 28 koševa, te dodao 13 skokova i devet asistencija.

"Bio je to sjajan okršaj Westbrooka i Bledsoea. Rekli bi prava epska borba. Na koncu Erick ima više razloga za zadovoljstvo jer smo pobijedili," kazao je P.J. Tucker koji je zabio 12 koševa za Sunse. Markieff Morris je ubacio 29 koševa uz 11 skokova, a Alex Len 12 koševa i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo