pušten bijeli dim / Željko Babić novi izbornik rukometne reprezentacije

Novim izbornikom hrvatske muške rukometne reprezentacije izabran je Željko Babić. UO HRS-a je odluku o njegovom imenovanju donio jednoglasno

27.2.2015.
17:06
VOYO logo

Novim izbornikom hrvatske muške rukometne reprezentacije izabran je Željko Babić, aktualni trener bjeloruskog Meškova iz Bresta, te bivši pomoćnik donedavnog izbornika Slavka Goluže, a u njegovu će novom stručnom stožeru ulogu pomoćnog trenera imati bivši reprezentativac Petar Metličić, objavljeno je nakon sjednice Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) u petak.

UO HRS-a je odluku o Babićevom imenovanju donio jednoglasno, kao što je jednoglasno za novog izbornika ženske reprezentacije imenovao aktualnog trenera Podravke Vegete Gorana Mrđena koji je ranije vršio i dužnost izbornika ženske juniorske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi zadatak pred novim izbornikom rukometaša je nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Poljskoj, a prvi natjecateljski dvoboji bit će oni protiv Norveške 29. travnja u gostima, te uzvratni susret 3. svibnja u Varaždinu, a do kraja kvalifikacija odigrat će i utakmice protiv Nizozemske i Turske.

Izbornik Mrđen će sa ženskom rukometnom reprezentacijom pokušati izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Danskoj koje će se održati od 5. do 20. prosinca, a sredinom lipnja će snage odmjeriti s reprezentacijom Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš proslavljeni reprezentativac Ivano Balić u petak je potvrđen na mjesto koordinatora za muški rukomet, a tu je dužnost preuzeo od Zorana Gobca koji će ostati potpredsjednik HRS-a i nastavit će pratiti muški rukomet, te usuglašavati komunikaciju prema Upravnom odboru. Za sve druge stožere po drugim selekcijama čekat će se prijedlog novog koordinatora i izbornika cijelog stručnog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo