povratak zlatnog sjaja / Novi rukometni izbornik Babić: 'I mene je iznenadilo što su me odabrali!'

'Iznenađen sam što su odabrali baš mene', poručio je novi hrvatski rukometni izbornik Željko Babić. Kaže nada se da će ispuniti velika očekivanja javnosti te ostvariti bolje rezultate

28.2.2015.
18:28
VOYO logo

Nije bio u prvom planu, ali Ivano Balić je želio baš njega. Novi izbornik Kauboja Željko Babić kaže i sam je iznenađen pozivom.

"Moram priznati da sam ugodno iznenađen što je hrvatski rukometni savez na čelu sa predsjednikom Šolom odlučio za mene i velika odgovornost. Nadam se da ću uspjeti ispuniti očekivanja hrvatske javnosti i pridonijeti još većoj kvaliteti rukometne reprezentacije", kazao je novi izbornik rukometne reprezentacije.

Nekadašnji pomoćnik Line Červara i Slavka Goluže, danas trener bjeloruskog Meškova, 43-godišnji Babić, kaže njegov nekadašnji suigrač Goran Šprem, najbolji je odabir za klupu reprezentacije.

"Poznam njega kao izuzetnog radnika, kao odličnog trenera. Prisutni smo, rezultat je, međutim nikako da napravimo taj korak više", kazao je Šprem, bivši rukometni reprezentativac.

Prvi potez govori se bit će vraćanje obrane koju je volio Červar, ali i dovođenje nekih zaboravljenih igrača.

"Vratit će 3-2-1 obranu. Drago mi je da nikome nisu vrata zatvorena, da na sve računa. Ja vjerujem u blistavu hrvatsku rukometnu budućnost", dodao je Šprem.

U blistavu budućnost, vjerovalo se, Kauboje je trebao odvesti iskusni Serdarušić, ali Baliću on nije bio prvi izbor. Nakon svega, Noka je razočaran jer kaže nikad financije nisu bile problem.

"Meni je žao što me netko doveo u neugodne priče. Ja sam pokušao normalno komunicirati. Ja sam ponudio da razgovaramo, bio sam spreman prihvatiti, ljudi su odlučili drugačije. Ja sam još mlad, nikad nije kasno", rekao je Zvornimir Serdarušić.

Sada je vrijeme za mlade snage. Dvojac Babić i Metličić Hrvatskoj moraju vratiti zlatni sjaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo