navijač zvezde / Grobari na derbiju izvrijeđali Đokovića: 'Pi**o ciganska!'

Image
Foto: Youtube

U nedjeljnom derbiju ABA lige između Partizana i Crvene zvezde domaćin je upisao pobjedu 77:63, a utakmicu je između ostalog, obilježilo i uvredljivo skandiranje prvom reketu svijeta Novaku Đokoviću, koji je došao pogledati susret.

2.3.2015.
10:07
Youtube
VOYO logo

Košarkaši Partizana u 23. su kolu regionalne ABA lige pred domaćim su navijačima u prepunom Pioniru svladali mrskog rivala Crvenu zvezdu rezultatom 77:63.

Ono što je, između ostalog, obilježilo ovu utakmicu bilo je podrugljivo skandiranje domaćih navijača Grobara prvom tenisaču svijeta, Novaku Đokoviću, koji je u društvu s Viktorom Troickim bio na tribini.

"Navijač sam Zvezde, ali ne mrzim Partizan. Uvijek navijam za Partizan osim kad igra protiv Zvezde. S Viktorom, koji je veliki navijač Partizana, uvijek se na tu temu šalim, postoji rivalitet između nas'', rekao je Đoković uoči utakmice.

Grobari su tako za Viktora priredili ovacije, dok su Đokovića dočekali 'na nož'.

"Plati porez, pi**o ciganska", orilo se tribinama Pionira.

Upitan o tim povicima, Đoković je jednostavno skrenuo s teme.

"Ovo je moj prvi derbi nakon dugo godina i mogu reći kako je atmosfera fantastična. Potpuno je drugačije kad gledate utakmicu uživo, nego kad ju pratite preko TV ekrana", rekao je Nole, koji će s reprezentacijom Srbije od 6. do 8. ožujka u Kraljevu igrati Davis Cup susret protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo