triler večeri / Harden udario LeBrona u međunožje u žaru borbe za loptu

Image
Foto: YouTube Screenshot

Da je vođa Clevelanda pogodio posljednji šut u regularnom dijelu utakmice ili dva bacanja na kraju produžetka, te tako donio pobjedu svojoj momčadi, on bi bio igrač utakmice

2.3.2015.
16:50
YouTube Screenshot
VOYO logo

Triler NBA večeri odigran je u Houstonu, gdje su se LeBron James i James Harden nadmetali za najboljeg igrača dvoboja, a imali su i nekoliko bliskih susreta od kojih je jedan rezultirao namjernom pogreškom suđenom Hardenu zbog udaranja Jamesa.

"Bila je to čista refleksna reakcija i ništa više", branio se Harden za lagani udarac u Jamesovo međunožje, ali to ne znači da će proći bez kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je vođa Clevelanda pogodio posljednji šut u regularnom dijelu utakmice ili dva bacanja na kraju produžetka, te tako donio pobjedu svojoj momčadi, on bi bio igrač utakmice. James je postigao 37 koševa, imao osam skokova i četiri asistencije, ali je imao najgoru večer karijere kad su u pitanju slobodna bacanja koja je gađao mizernih 3/11!

"Nema isprike. Promašivao sam slobodna bacanja, a promašio sam i dva najvažnija. Iznevjerio sam svoje suigrače", priznao je LeBron James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Harden ponio epitet igrača utakmice jer je njegovih 33 koša, osam skokova i pet asistencija odvelo Rocketse do pobjede 105-103 u dodatnih pet minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo