aston villa pobijedila / Remi Hulla i Sunderlanda: utakmicu zasjenio sukob trenera

Utakmicu je zasjenio sukob trenera Stevea Brucea i Gusa Poyeta. Trenera Sunderlanda Brucea su zaštitari držali kako ne bi ušao u fizički obračun

4.3.2015.
9:06
VOYO logo

U susretu 28. kola engleskog nogometnog prvenstva Aston Villa je u lokalnom derbiju pobijedila West Bromwich Albion 2-1, čime je prekinula niz od sedam uzastopnih poraza i ostvarila prvu pobjedu u posljednjih 13 kola.

Posljednji put Villa je slavila prije tri mjeseca pobijedivši Leicester City, a potom je nanizala 12 susreta bez pobjede osvojivši samo tri boda. Ujedno je prekinula niz od sedam uzastopnih poraza što je najgora serija kluba iz Birminghama u posljednje 52 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villa je povela golom Gabriela Agbonlahora u 22. minuti, a u 66. minuti je izjednačio Saido Berahino. Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Ben Foster je neopreznom reakcijom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade skrivio kazneni udarac koji je realizirao Christian Benteke.

Pobjedu je ostvario i Southampton koji je golom Sadia Manea u 83. minuti slomio Crystal Palace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hull City i Sunderland su odigrali 1-1. Domaćin je poveo golom Damea N'Doyea (15), a izjednačio je Jack Rodwell (77). Nikica Jelavić je za Hull igrao do 73. minute.

Utakmicu je zasjenio sukob trenera Stevea Brucea i Gusa Poyeta. Trenera Sunderlanda Brucea su zaštitari držali kako ne bi ušao u fizički obračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostalih sedam susreta je u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo