matthews ozlijeđen / Bullsi dobili Oklahomu dvije sekunde prije kraja, Westbrook i dalje 'trpa'

Bullsi su slavili protiv Oklahome, i to pobjedničkom tricom Moorea. Westbrooka to svejedno nije spriječilo da 'utrpa' 43 koša

6.3.2015.
10:20
VOYO logo

U petak su odigrane samo dvije utakmice NBA lige u kojima su domaćini zabilježili pobjede.

Chicago Bullsi su s 108-105 slavili protiv Oklahoma City Thundera, a pobjedničku tricu zabio je dvije sekunde prije kraja E'Twaun Moore. Prije zadnjeg koša Bullsa zvijezda gostiju Russell Westbrook, koji je ubacio čak 43 koša na utakmici, promašio je šut za pobjedu Thundera, a potom je Moore tricom razveselio domaće navijače. Moore je završio utakmicu s 19 poena, a kod Chicaga je odličan bio i Nikola Mirotić s 26 koševa, dok je Serge Ibaka (25) bio jedina značajnija potpora Westbrooku kod Oklahome. Chicago je s omjerom 39-23 na visokom drugom mjestu Istoka, dok Oklahoma s omjerom 34-28 drži osmu poziciju na Zapadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazersi su bez prevelikih uzbuđenja s 94-75 pobijedili Dallas Maverickse, no pobjedu su platili teškom ozljedom startera Wesleya Matthewsa, kome je pukla Ahilova tetiva. Nicolas Batum je s 15 koševa i 12 skokova predvodio Portland, koji ima niz od pet pobjeda i s omjerom 41-19 drže treće mjesto na Zapadu. Amare Stoudemire i Monta Ellis s po 12 koševa bili prvi strijelci Dallasa (40-23), koji je trenutno šesta momčad Zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo