'važna' obavijest za sp 2022. / Alkohol će ipak biti dostupan za navijače u Kataru

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Čelni čovjek Organizacijskog odbora SP 2022. u Kataru rekao je kako Katar namjerava završiti radove na stadionima i infrastrukturi i prije zadanoga roka, a kazao je i kako je njegova zemlja spremna na zimski i ljetni termin održavanja.

6.3.2015.
11:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Alkohol nećemo zabraniti tijekom Svjetskog prvenstva, možda u Kataru nije tako dostupan kao u ostalim dijelovima svijeta, ali ga se može dobiti, kazao je čelni čovjek Organizacijskog odbora Svjetskoga nogometnoga prvenstva 2022. u Kataru Hassan al-Thawadi.

"Alkohol neće biti problem za navijače. Vjerujte da će Katar biti sjajan domaćin Svjetskoga prvenstva", kazao je al-Thawadi na konferenciji za medije u New Yorku. On je dodao kako Katar namjerava završiti radove na stadionima i infrastrukturi i prije zadanoga roka, a kazao je i kako je njegova zemlja spremna na zimski i ljetni termin održavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će kako odluči Međunarodni nogometni savez. Osobno bih volio da se prvenstvo održava ljeti, ali smo spremni i na opciju u studenome i prosincu".

FIFA će 19. i 20. ožujka na sastanku Izvršnog odbora u Zuerichu donijeti konačnu odluku o datumu Svjetskog prvenstva 2022 u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo