tragičar kiessling / Atletico prošao nakon penala, Mandžukić igrao do 83. minute

Regularni dio Atletico je dobio s 1-0 pogotkom Maria Suareza iz 27. minute i izjednačio rezultat prve utakmice u Leverkusenu

17.3.2015.
23:47
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacili Bayer Leverkusen s 3-2 (1-0, 1-0).

Regularni dio Atletico je dobio s 1-0 pogotkom Maria Suareza iz 27. minute i izjednačio rezultat prve utakmice u Leverkusenu. U izvođenju jedanaesteraca čak su trojica igrača Bayera promašila - Toprak i Kiessling su pucali iznad grede, a udarac Calghanoglua je obranio slovenski vratar Oblak. Kod Atletica su promašili Raul Garcia i Koke, a pogodili Griezmann, Suarez i Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je za Atletico do 83. minute, Tin Jedvaj nije bio u sastavu Bayera, a vratar Dario Krešić je bio na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su bolje počeli Nijemci, imali su dvije izgledne prilike, no španjolski prvak je u 27. minuti došao do vodstva. Lopta se dugo odbijala u šesnaestercu gostiju i došla do Marija Suareza koji je opalio s 18 metara, a na putu ka mreži skrenuo ju je branič Bayera Omer Toprak i prevario vratara Lena. U 69. minuti veliku je priliku za domaćine propustio Arda Turan, koji s pet metara promašuje vrata, a u 80. minuti Turčin je ponovno u prilici, ali sa slabim šutom nije ugrozio vratara Bayera.

U produžecima je u 106. minuti silovito tukao Raul Garcia, a opet se obranom istakao vratar Leno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATLETICO - BAYER 3-2 (1-0,1-0)

Pred 53.000 gledatelja na stadionu Calderon sudio je Nicola Rizzoli iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1-0 Suarez (27)

Jedanaesterci: Raul Garcia promašio vrata, Calhanoglu - Oblak brani, 1-0 Griezmann, 1-1 Rolfes, 2-1 Suarez, Toprak promašio vrata, Koke - Leno brani, 2-2 Castro, 3-2 Torres, Kiessling promašio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATLETICO: Moya (Oblak, 23)- Juanfran, Gimenez, Miranda, Gamez - Cani (Raul Garcia, 46), Mario Suarez, Koke, Arda Turan - Griezmann, MANDŽUKIĆ (Torres, 83).

BAYER: Leno - Hilbert, Toprak, Spahić, Wendell - Bellarabi, Castro, Calhanoglu, Bender (Pappadopoulos, 104), Son (Rolfes, 77)- Drmić (Kiessling, 69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo