nijemcima ne ide protiv njih / Juventus deklasirao Borussiju: Tevez šokirao stadion udarcem s 25 metara

Domaćin je krenuo u susret s mnogo ambicija, no već u trećoj minuti Tevez je šokirao ispunjeni Westfalenstadion. Sjajnim udarcem s više od 25 metara svladao je Weidenfellera i gurnuo Juve u veliku prednost

18.3.2015.
22:36
VOYO logo

Nogometaši Juventusa izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u Dortmundu deklasirali Borussiju 3-0 i tako potvrdili pobjedu 2-1 iz prve utakmice igrane u Torinu.

Torinsku 'Staru damu' su do pobjede predvodili Carlos Tevez golovima u trećoj i 79. minuti, te Alvaro Morata pogotkom u 70. minuti. Talijanski prvak je tako drugi put u posljednje tri godine stigao do četvrtfinala 'Champions League', a zanimljivo bilo je to i treće Juventusovo slavlje u tri međusobna susreta igrana u Dortmundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je krenuo u susret s mnogo ambicija, no već u trećoj minuti Tevez je šokirao ispunjeni Westfalenstadion. Sjajnim udarcem s više od 25 metara svladao je Weidenfellera i gurnuo Juve u veliku prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussija je u nastavku poluvremena imala inicijativu, no nije stvorila niti jednu pravu priliku. U prvih 45 minuta Borussija je bila posve bezidejna bez udarca u okvir suparničkog gola. Borussija nije iskoristila niti činjenicu što se u 27. minuti ozlijedio Juventusov ponajbolji igrač Paul Pogba.

Gosti su mogli do gola i u trećoj minuti drugog dijela. Tevez je sjajno prošao kroz suparničku obranu, te asistirao Morati čiji je udarac Weidenfeller zaustavio. Morata je imao zicer i u 55. minuti, ali Borussijin vratar je ponovo bio bolji. Prvi udarac u okvir Juventusova gola Borussija je uputila u 63. minuti, a Buffon je s lakoćom zaustavio Kamplov pokušaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 70. minuti kada je Morata povećao prednost gostiju na Tevezovu asistenciju. Sjajnu predstavu u Dortmundu Tevez je okrunio i svojim drugim golom u 79. minuti.

BORUSSIA DORTMUND - JUVENTUS 0-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DORTMUND. Stadion Signal Iduna Park - 65,590 gledatelja; Sudac: Milorad Mažić (Srbija);

Strijelci: 0-1 Tevez (3), 0-2 Morata (70), 0-3 Tevez (79)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žuti kartoni: Reus

Crveni karton: -

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BORUSSIA DORTMUND: Weidenfeller - Subotić, Hummels, Papastathopoulos, Schmelzer (od 36. Kirch) - Bender (od 63. Ramos), Gündogan, Reus, Kampl - Mhitarjan (od 63. Blaszczykowski) - Aubameyang

JUVENTUS: Buffon - Chiellini, Bonucci, Lichtsteiner, Evra - Pogba (od 27. Barzagli), Marchisio, Vidal - Pereyra, Morata (od 77. Matri), Tevez (od 81. Pepe)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo