uoči četvrtfinala lp / Trener Barcelone: 'Zagreb ima drske mladiće'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

'Zagreb je na domaćem terenu bio sposoban pobijediti moćne ekipe poput PSG-a i Kiela u skupini, a slavili su i protiv Koldinga u osmini finala', rekao je Xavi Pascual

25.3.2015.
9:58
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

"Zagreb neće biti lagan protivnik iako neki misle da smo već na Final Fouru", kazao je trener rukometnog kluba Barcelona Xavi Pascual (42) nakon što je u utorak obznanjeno da će u četvrtfinalu Lige prvaka snage odmjeriti hrvatski i španjolski prvak.

"Zagreb je na domaćem terenu bio sposoban pobijediti moćne ekipe poput PSG-a i Kiela u skupini, a slavili su i protiv Koldinga u osmini finala", rekao je Pascual dodavši: "Riječ je o dobro složenoj momčadi, s potentnom obranom protiv kakve obično ne igramo (3-2-1) i odličnim vratarom. Imaju iskusne kvalitetne igrače i drske mladiće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Zagrebovom treneru Veselinu Vujoviću (53), koji je igrao za Barcelonu od 1988. do 1993. godine, Pascual je rekao : "Puno ulaže u taktiku i strategiju, baš kao što je radio i kao igrač. Njegova ekipa zna održavati ritam pa se protiv nje teško rezultatski odlijepiti. Puno utakmica su završili u egalu".

Barcelona, čiji je cilj osvajanje Lige prvaka, u posljednje tri sezone je gubila u prvim utakmicama četvrtfinala i to od Kopenhagena, Atletico Madrida i Rhein-Neckar Löwena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da ne smijemo kiksati u Zagrebu. No gostujuće utakmice u Ligi prvaka nikada nisu jednostavne", rekao je trener kluba koji je u posljednjih 20 godina osvojio sedam europskih naslova.

Zagreb i Barcelona tri puta su igrali finale Kupa prvaka, od 1997. do 1999. i Barcelona je svaki put pobijedila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No Zagreb u posljednje vrijeme igra dobro, eliminirali su danski Kolding, koji je po meni bolja ekipa", rekao je vratar Barcelone Danijel Šarić (37). "Puno bolje igraju doma nego u gostima pa nas očekuju dvije različite utakmice", zaključio je.

Barcelona je lani ispala u polufinalu od njemačkog Flensburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica četvrtfinala igra se u Zagrebu 11. ili 12. travnja, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Barceloni. U preostala tri četvrtfinala sastat će se Paris SG - Veszprem, Pick Szeged – Kiel i Vardar - Kielce.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo