trener za pomirbu / Ćiro Blažević: 'Đoro, ljubim te u četničko čelo!'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Miroslav Ćiro Blažević, smatra da je podrška Karadžića Šukeru dobra gesta prijateljstva, koja će još više približiti odnose između dva naroda, iako ga brojni osuđuju zbog toga što se 1996. fotografirao na grobu Ante Pavelića u Madridu

26.3.2015.
9:41
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Koalicija udruženja izbjeglica osudila je podršku Tomislava Karadžića Davoru Šukeru, podsjetivši prvog čovjeka Nogometnog saveza Srbije da se predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza 1996. fotografirao na grobu ustaškog zločinca Ante Pavelića u Madridu, te da se nikad nije pokajao zbog toga.

Miroslav Ćiro Blažević, trener svih trenera, kako ga u Hrvatskoj od milja zovu, smatra da je to bio dobra gesta prijateljstva, koja će još više približiti odnose između dva naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaboravimo prošlost! Ako se budemo tamo vraćali, onda treba i jedni i drugi da idemo u p**** materinu. Šta trebamo raditi mi Hrvati i vi Srbi ako tako gledamo? Da se sjećamo svega onoga što su nam radili Turci? A danas i jedni i drugi jedva čekamo te Turke da donesu neki euro u naše države", rekao je Ćiro Blažević za Kurir. Potom je prokomentirao fotografiranje Šukera na Pavelićevom grobu.

"Sine, on se zaje***ao! Tko j**e Antu Pavelića, zločinca?! Šuker je uvijek bio sportaš, koji je imao najveće prijatelje među Srbima. Znam da su mu najbolji prijatelji i danas vaši Predrag Mijatović, Dejan Savićević i ostali", prokomentirao je Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milovan Đorić, bliski suradnik Tomislava Karadžića, rekao je da on, kao potomak četničke obitelji, nema problem da podrži Šukera.

"Ljubim Đoru u četničko čelo! Svaka mu je na mjestu i svaka mu čast na tome što je to otvoreno rekao", zaključio je Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni savez Srbije je pred glasanje poručio da javno neće objaviti da li je Šuker imao njihovu podršku.

"Mislim da su naši susjedi Srbi dali podršku Šukeru. To je pozitivno i svijet će to pozdraviti. Bilo bi nespretno od Karadžića i Nogometnog saveza Srbije da nisu podržali Šukera jer su to javno obećali", tvrdi Blažević u Kuriru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo