'zapadnjački proizvod' / Nogomet im je 'trn u oku': ISIS ne podnosi Modrića i ekipu!

Image
Foto: AP

Vlasti Islamske države odlučile su svakoga tko gleda okršaj Barcelone i Real Madrida, kazniti s 80 udaraca bičem jer smatraju da je nogomet tipični produkt Zapada

26.3.2015.
14:49
AP
VOYO logo

Vlasti Islamske države prošli tjedan izdale su neobično upozorenje - gledanje utakmice Barcelona - Real Madrid kažnjava se s 80 udaraca bičem.

El Clasico je izazvao tolike razmjere interesa u najtamnijem kutku Zemlje da su džihadisti morali poduzeti nešto kako bi suzbili nogometnu euforiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju i objašnjenje zašto se ne smiju gledati majstorije Messija, Ronalda, Suareza i Modrića: "Nogomet je tipični produkt Zapada!".

Nakon glazbe, zabranili su im i najvažniju sporednu stvar na svijetu, a upozorenje su izdali na teritoriju Sirije i sjevernog Iraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Džihadisti strogo zabranjuju gledanje bilo kakvog sporta, ali nogomet im je 'trn u oku'. Smatraju ga zapadnjačkim proizvodom i ne žele ga u svom dvorištu", rekao je jedan izvor.

Još se ne zna jesu li džihadisti uhvatili nekoga u ovom 'lošem' činu, a za napomenuti je da je ISIS u siječnju ubio 13 tinejdžera koji su gledali utakmicu Azijskog kupa između Iraka i Jordana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo