DOBIO NAJLJEPŠI POKLON / Slavljenik Ivica Olić: 'Izbornik želi bolju igru, a i mi znamo da možemo bolje'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Slavljenik Ivica Olić, kojemu je utakmica protiv Norveške bio 101. nastup za "vatrene", dobio je najbolji poklon, upisao se u strijelce

29.3.2015.
8:09
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Slavljenik IvicaOlić, kojemu je utakmica protiv Norveške bio 101. nastup za "vatrene", dobio je najbolji poklon, upisao se u strijelce.

"Nije lako doći do 'stotke', trebalo je puno godina. Da nije bilo ozljeda vjerojatno bih i ranije stigao do te brojke. Ipak, lijepo je i pred kraj karijere prijeći granicu od 100 nastupa. Kad je u pitanju igranje za reprezentaciju, moj pristup je uvijek isti, u prvom i 101. nastupu. I večeras sam želio pokazati da još uvijek znam i mogu. Publika je bila odlična, nisam vidio niti jedne baklje, nikakvih problema. Nadam se da su uživali", rekao je Olić.

Malo ga je začudilo što je izbornik NikoKovač bio nezadovoljan igrom "vatrenih".

"Poslije ovakve uvjerljive pobjede treba naći razloge za nezadovoljstvo. No, mislim da izbornik nije bio zadovoljan našim ulaskom u utakmicu, igrom u prvih pola sata, jer nismo odigrali onako kako je želio. Izbornik želi bolju igru, a i mi znamo da možemo bolje. Norvežani su pokazali da znaju biti neugodni, igrali su malo čudno, bez prave špice, ali su kratkim pasovima uspijevali proći kroz sredinu i biti opasni. Ipak, sve je to trajalo do našeg vodstva, a nakon 2-0 oni su dosta pali i mi smo kontrolirali igru. Na kraju je ispalo dobro, rezultat 5-1 je plod naše igre u drugom poluvremenu. Sada imamo 13 bodova i lijepu situaciju za nastavak kvalifikacija", izjavio je Olić.

DanijelPranjić, koji se pod kormilom Nike Kovača vratio u reprezentaciju, bio je strijelac za konačnih 5-1.

"Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, osim u prvih 25 minuta, kada su nam prelako dolazili do zadnje linije. U svlačionici smo se dogovorili da to mora izgledati puno bolje i pokazali smo da smo u ovom trenu puno kvalitetniji od Norveške i da smo najbolji u skupini. Najbitnije je da pobjeđujemo, ali isto tako svjesni smo da ova ekipa može još puno toga pokazati", kazao je Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo