NAPETA UTRKA ZA PLAYOFF / Netsi na korak do doigravanja, skroman učinak Bogdanovića

Image
Foto: AP

Netsi su ovom pobjedom dostigli Boston na osmom mjestu Istoka i sada oba kluba imaju po 32 pobjede i 40 poraza

30.3.2015.
7:03
AP
VOYO logo

Košarkaši Brooklyn Netsa pobijedili su Los Angeles Lakerse 107-99 i trećim uzastopnim trijumfom nastavili lov na plasman u doigravanje NBA lige.

Netsi su ovom pobjedom dostigli Boston na osmom mjestu Istoka i sada oba kluba imaju po 32 pobjede i 40 poraza.

Netsi su već u prvoj dionici pokazali u kojem će smjeru krenuti utakmica nakon što su taj period igre dobili 30-19. U preostale tri četvrtine Lakersi su tek uspjeli ublažiti poraz. Bila je to prva pobjeda Netsa protiv Lakersa otkako su preselili u Brooklyn prije tri godine.

Brooklyn je do važne pobjede predvodio BrookLopez sa 30 koševa i 11 skokova. JoeJohnson je dodao 18 koševa, osam skokova i sedam asistencija, MarkelBrown 17 koševa, a DeronWilliams 13 koševa i devet asistencija. Hrvatski reprezentativac BojanBogdanović je za Netse odigrao devet minuta postigavši dva koša uz šut 1-4.

Kod Lakersa, koji su bez izgleda za doigravanje, najefikasniji su bili JordanHill sa 22 koša i 16 skokova, JordanClarkson sa 18 skokova, šest skokova i sedam asistencija, te Wesley Johnson sa 17 koševa.

Domaćom pobjedom nad Dallasom, košarkaši Indiane i dalje se nalaze u utrci za za posljednjim mjestom u Istočnoj konferenciji, koje vodi u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Damjan Rudež postigao je šest koševa, pogodivši dvije trice iz dva pokušaja, u pobjedi Pacersa nad Dallasom 104-99. 

I Indiana i Brooklyn imaju po 32 pobjede, ali Netsi imaju 40 poraza, jedan manje od Pacersa. Objema momčadima je na ruku išao domaći poraz Bostona od LA Clippersa (106-119), pa je Brooklyn zasjeo na osmo mjesto u Istočnoj konferenciji, a Indiana je deseta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo