brooklyn dobio indianu / Rudež dobro iskoristio svoju minutažu, Bogdanović bez učinka

Image
Foto: AP Images

Damjan Rudež je vrlo dobro iskoristio svojih 18 i pol minuta u igri postigavši 12 poena uz samo jedan promašaj iz igre, ali to nije pomoglo Pacersima. Bojan Bogdanović je, pak, ostao bez učinka za nešto manje od osam minuta ne uputivši nijedan šut

1.4.2015.
9:19
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Brooklyna svladali su Indianu sa 111-106 te u dvoboju izravnih konkurenata za posljednje mjesto u doigravanju u Istočnoj konferenciji napravili značajnu prednost.

Damjan Rudež je vrlo dobro iskoristio svojih 18 i pol minuta u igri postigavši 12 poena uz samo jedan promašaj iz igre, ali to nije pomoglo Pacersima. Bojan Bogdanović je, pak, ostao bez učinka za nešto manje od osam minuta ne uputivši nijedan šut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednike su predvodili Brook Lopez (24 koša, 11 skokova), Joe Johnson (21 poen, 6 skokova) i Alan Anderson (20 poena). Za Indianu je George Hill postigao 28 koševa, David West je ubacio 14 poena, a C. J. Watson i Luis Scola po 13.

Brooklyn (33-40) je ovom pobjedom izbio na osmo mjesto i ima samo jednu pobjedu manje od sedmoplasiranog Miamija (34-40). Boston je deveti (33-41), a desetoplasirana Indiana je izgubila korak (32-42) i u preostalih osam utakmica do kraja sezone će morati uglavnom pobjeđivati kako bi ostala u utrci za doigravanje. Već sljedeće noći čeka ih važno, možda i odlučujuće gostovanje u Bostonu, dvoboj u kojem se pobjeda nameće kao imperativ za obje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo