nadoknadila set zaostatka / Navarro svladala trostruku pobjednicu Miamija: kraj za Venus Williams

Image
Foto: AP Images

Carla Suarez Navarro svladala je bivšu trostruku pobjednicu Miamija, Amerikanku Venus Williams, za svoj prvi plasman u polufinale ovog turnira

1.4.2015.
11:53
AP Images
VOYO logo

Španjolka Carla Suarez Navarro nadoknadila je set zaostatka i sa 0-6, 6-1, 7-5 svladala bivšu trostruku pobjednicu Miamija, Amerikanku Venus Williams, za svoj prvi plasman u polufinale ovog turnira.

"Bio je to lud meč, luda prva dva seta. Venus je igrala nevjerojatno na početku. Ja sam počela previše nervozno, ali kad izgubiš prvi set još uvijek nisi ispao. Sretna sam zbog načina na koji sam se vratila", izjavila je 26-godišnja Španjolka kojoj je ovo najveći rezultat u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez Navarro će u polufinalu igrati protiv Njemice Andree Petković koja je sa 6-4, 6-2 svladala Čehinju Karolinu Pliškovu i izjednačila svoj najbolji rezultat u Miamiju, gdje je polufinalistica bila i 2011. Uspije li Španjolka pobijediti Petković, s kojom ima 2-2 u međusobnim dvobojima, po prvi put u karijeri će izboriti mjesto u finalu WTA turnira najviše kategorije i probiti se među deset najboljih tenisačica svijeta.

WTA Miami - četvrtfinale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carla Suarez Navarro (ŠPA/12) - Venus Williams (SAD/16) 0-6, 6-1, 7-5

Andrea Petković (NJEM/9) - Karolina Pliškova (ČEŠ/14) 6-4, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo