a izbornik je nezadovoljan... / UEFA proglasila Hrvatsku najboljom momčadi tjedna

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je izbornik Niko Kovač nakon pobjede Hrvatske prema svojim reprezentativcima bio vrlo kritičan, izvedba njihovih igrača očito je zadovoljila čak i elitne standarde krovne europske nogometne organizacije

1.4.2015.
13:18
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija protekle je subote na Maksimiru u kvalifikacijama za Euro 2016. svladala Norvešku s visokih 5-1, a osim tri boda, nagradu je dobila i u obliku vrijednog priznanja od strane UEFA-e.

Iako je izbornik Niko Kovač nakon pobjede Hrvatske prema svojim reprezentativcima bio vrlo kritičan, izvedba njihovih igrača očito je zadovoljila čak i elitne standarde krovne europske nogometne organizacije.

"Hrvatska je subotu dočekala na vrhu skupine H, no znala je da će, izgubi li od Norveške, a Italija pobijedi Bugarsku, pasti na treće mjestu. Umjesto toga, momčad inspirirana Lukom Modrićem moćno je slavila 5-1 u Zagrebu, a uz to, Italija je u Bugarskoj odigrala 2-2, čim je Hrvatska ostala na vrhu skupine uoči gostovanja 'Azzura' u lipnju", piše u UEFA-inom objašnjenju.

Najbolji igrač prošlog tjedna je Velšanin Gareth Bale koji je asistirao za jedan i zabio dva gola u pobjedi nad Izraelom 3-0 u subotu, dok je najljepši zgoditak postigal Gibraltarac Lee Casciaro, koji je postigao povijesni prvi pogodak Gibraltara u službenim utakmicama u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo