OKRUGLa BROJKa / Cristiano Ronaldo zauvijek će pamtiti pogodak kojim je Real načeo Rayo Vallecano

Image
Foto: AP

Pogotkom glavom u 68. minuti utakmice Ronaldo je postao trećim igračem u povijesti "kraljevskog kluba" koji dosegnuo brojku od 300 golova. Ispred njega su još samo dvije klupske legende - Raul s 323 gola i Alfredo Di Stefano s 308 golova

9.4.2015.
7:28
AP
VOYO logo

MADRID - CristianoRonaldo zabio je svoj 300. gol za Real Madrid u pobjedi nad Rayom Vallecanom od 2:0, kojom je u srijedu navečer madridski klub zadržao zaostatak od četiri boda za vodećom Barcelonom.

Pogotkom glavom u 68. minuti utakmice Ronaldo je postao trećim igračem u povijesti Kraljevskog kluba koji je dosegnuo brojku od 300 golova. Ispred njega su još samo dvije klupske legende - Raul s 323 gola i AlfredoDiStefano s 308 golova.

No, kako je Ronaldo granicu od 300 golova dohvatio u 288 utakmica koje je odigrao od dolaska u Real 2009. godine, njegov je golgeterski prosjek od 1.04 gola po utakmici znatno bolji od Di Stefanova, koji je zabijao 0.78 golova po utakmici, ili Raulova, koji je imao 0.44 gola po utakmici.

Proteklo kolo La Lige bilo je kobno za trenera Deportiva La Corune VictoraFernandeza, koji je dobio otkaz nakon neodlučenog rezultata 1:1 na domaćem terenu protiv "fenjeraša" Cordobe. Deportivo se nalazi u nezavidnoj situaciji na 17. mjestu ljestvice jer je s 27 bodova tek dva boda iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo