neuspješan debi vučevića / Rijeka okrenula vodstvo Hajduka i uzela tri boda u Jadranskom derbiju

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon smjene trenera Stanka Poklepovića njegov nasljednik Goran Vučević znatno je pomladio sastav Hajduka i "Jadranski derbi" protiv Rijeke započeo sa čak tri debitanta - Grbićem, Juranovićem i Todorom

18.4.2015.
19:58
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon smjene trenera Stanka Poklepovića njegov nasljednik Goran Vučević znatno je pomladio sastav Hajduka i "Jadranski derbi" protiv Rijeke započeo sa čak tri debitanta - Grbićem, Juranovićem i Todorom.

Rizik se isplatio jer je "splitska mladost" predvođena Nikolom Vlašićem dominirala u prvom dijelu u kojem su stvorili tri izgledne prigode za postizanje zgoditka i pogodili dvije grede.U 43. minuti nakon kornera, kojeg je izveo Vlašić, Caktaš pogađa gredu, a 19-godišnji Fran Tudor iz blizine glavom šalje loptu u mrežu Vargića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu Riječani nisu stvorili niti jednu izglednu priliku, a Hajduk je preko Milevskog u 73. i 75. imao dvije izgledne prigode za povećanje vodstva. Potpuni preokret dogodio se u posljednjih desetak minuta igre u kojima je Rijeka postigla dva pogotka. Najprije je u 80 minuti Ivan Tomečak iskoristio zbunjenost obrane domaćih i izjednačio na 1-1, da bi već u sljedećem napadu Marco Vešović po drugi put zatresao mrežu nemoćnog Grbića i postavio konačni rezultat susreta.

Susret je odigran na stadionu u Poljudu, a sudio je pred 4.000 gledatelja Mlakar iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo