ništa od završnice / Barcelona u uzvratu ponizila Zagreb i zabila im nevjerojatna 43 pogotka!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U uzvratnom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je u subotu u gostima kod Barcelone poražen sa uvjerljivih 21-43 (10-23), i tako je Barca, koja je slavila i u prvom susretu, izborila plasman na Final Four krajem svibnja u Koelnu

18.4.2015.
20:28
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U uzvratnom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je u subotu u gostima kod Barcelone poražen sa uvjerljivih 21-43 (10-23), i tako je Barca, koja je slavila i u prvom susretu, izborila plasman na Final Four krajem svibnja u Koelnu.

Nakon tijesnog poraza 23-25 prije devet dana, u hrvatskoj javnosti možda je i bilo nade u još jednu dobru partiju Zagreba, ali igrači Barcelone taj su san raspršili već na početku uzvrata kada su poveli 6-1. Nakon toga prednost Barce, koja po igračkom kadru više liči na reprezentaciju svijeta negoli na jednu klupsku ekipu, samo je rasla, pa je do poluvremena dosegla 13 golova viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost ni u drugom dijelu igrači Zagreba nisu uspjeli posložiti svoje redove, a niti je Barcelona htjela spustiti u nižu brzinu, pa je Zagreb doživio svoj najteži poraz u Europi, te je primio najviše golova, čak 43, u jednoj utakmici Lige prvaka.

Ipak, za mladu ekipu Zagreba ovo je bila uspješna sezona u najjačem klupskom natjecanju, stigli su do četvrtfinala, a na svom terenu su uspjeli pobijediti velikane poput Kiela i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo