real nadigrao efes / Olympiakos u dramatičnom dvoboju sa zvukom sirene izborio Final Four

Image
Foto: YouTube Screenshot

Olympiakos je u dramatičnom dvoboju u Pireju tricom Georgiosa Printezisa sa zvukom sirene pobijedio Barcelonu 71-68 u četvrtom susretu četvrtfinala pobijedivši u seriji na tri pobjede rezultatom 3-1

24.4.2015.
9:36
YouTube Screenshot
VOYO logo

Nakon moskovskog CSKA i Fenerbahčea plasman na 'Final Four' Eurolige koji će se od 15. do 17. svibnja održati u Madridu izborili su i košarkaši Olympiakosa i Real Madrida.

Olympiakos je u dramatičnom dvoboju u Pireju tricom Georgiosa Printezisa sa zvukom sirene pobijedio Barcelonu 71-68 u četvrtom susretu četvrtfinala pobijedivši u seriji na tri pobjede rezultatom 3-1. Real je treću pobjedu ostvario u Istanbulu porazivši Anadolu Efes 76-63 i na koncu rezultatom 3-1 izborio plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid će u polufinalu završnog turnira igrati protiv Fenerbahčea, dok će se u drugom susretu sastati CSKA i Olympiakos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos su do pobjede predvodili Spanoulis sa 17 koševa, Printezis sa 14, te Mantzaris sa 11 koševa. Kod Barcelona najefikasniji su bili naš Ante Tomić sa 13 koševa i sedam skokova, Satoransky sa 12, te Alex Abrines sa 11 koševa. Mario Hezonja nije nastupio.

Real su do pobjede u Istanbulu predvodili Rudy Fernandez sa 17 koševa i šest skokova, Sergio Llull sa 14 koševa i pet asistencija, te Sergio Rodriguez sa 12 koševa. Kod Efesa najefikasniji su bili Nenad Krstić sa 16 koševa i Matt Janning sa 10 koševa. Dario Šarić je zabio devet koševa uz 12 skokova i pet asistencija, dok je Amerikanac s hrvatskom putovnicom Dontaye Draper ubacio pet koševa i upisao tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo