OGLAS

velika pobjeda / Torino nakon punih 20 godina slavio u gradskom derbiju protiv Juventusa

Image
Foto: AP Images

Posljednji put Torino je bio bolji od Juventusa 1995. godine kada je pobijedio također rezultatom 2-1. Nakon toga 'Stara dama' je nanizala 17 utakmica bez poraza u gradskom derbiju ostvarivši pritom 13 pobjeda

26.4.2015.
18:00
AP Images
VOYO logo

U derbiju 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Torino je pobijedio Juventus 2-1 ostvarivši prvu pobjedu protiv gradskog suparnika u posljednjih 20 godina.

Posljednji put Torino je bio bolji od Juventusa 1995. godine kada je pobijedio također rezultatom 2-1. Nakon toga 'Stara dama' je nanizala 17 utakmica bez poraza u gradskom derbiju ostvarivši pritom 13 pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je poveo golom Andree Pirla iz slobodnog udarca u 35. minuti, a izjednačio je u posljednjim trenucima prvog dijela Matteo Darmian. Pobjedu Torinu donio je Fabio Quagliarella u 57. minuti.

Lazio je odigrao 1-1 protiv Chieva propustivši priliku pobjeći Romi u borbi za drugo mjesto i direktan plasman u Ligu prvaka. Lazio je poveo golom Miroslava Klosea u 45. minuti, a izjednačio je Alberto Paloschi (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona je pobijedila Sassuolo 3-2 premda je od 18. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Rafael. Strijelci za Veronu bili su Juan Ignacio Gomez (30) i Luca Toni (63, 71) koji je sa 17 golova drugi strijelac Serie A. Toni je zabio tek gol manje od vodećeg strijelac Carlosa Teveza. Strijelci za Sassuolo bili su Vangelis Moras (35-ag) i Antonio Floro Flores (89). Šime Vrsaljko nije nastupio za goste.

Genoa je bila uvjerljiva protiv Cesene 3-1, dok je Parma pobijedila Palermo 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 73 boda, Lazio je drugi sa 59 bodova, a treća je Roma sa 58 bodova. Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Cesena (23), Cagliari (21) i Parma (16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo