jedna od ključnih figura / Eden Hazard najbolji igrač Premier lige

Image
Foto: Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL

Hazard je bio jedna od ključnih figura u ovosezonskim uspjesima londonskog kluba koji je osvojio Liga kup, a pred osvajanjem je i naslova prvaka, jer u preostale četiri utakmice mora osvojiti samo tri boda da bi ostao nedostižan konkurentima

27.4.2015.
15:11
Marc Aspland/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Belgijski reprezentativac i igrač Chelseaja, 24-godišnji Eden Hazard izabran je u nedjelju za najboljeg igrača Premier lige u izboru Udruženja profesionalnih nogometaša.

Hazard je bio jedna od ključnih figura u ovosezonskim uspjesima londonskog kluba koji je osvojio Liga kup, a pred osvajanjem je i naslova prvaka, jer u preostale četiri utakmice mora osvojiti samo tri boda da bi ostao nedostižan konkurentima. Belgijski nogometaš je ove sezone u plavom dresu postigao 18 pogodaka u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan. Želim biti najbolji, a ono što sam ove sezone učinio bilo je vrlo dobro. I Chelsea je igrao vrlo dobro. Dobro je kad te izaberu igrači, jer oni znaju sve o nogometu", izjavio je Hazard primajući nagradu u Londonu.

Drugo mjesto u ovom izboru pripalo je napadaču Tottenhama Harryju Kaneu koji je za utjehu dobio nagradu kao najbolji mladi igrač, dok je treći u redoslijedu za najboljeg igrača bio čuvar mreže Manchester Uniteda David De Gea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo