pet kola pauze / Atalanta bez najboljeg strijelca nakon što je udario braniča gostujuće momčadi

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Denis je u nedjelju ušao u svlačionicu Empolija nakon što je u trećoj minuti sudačke nadoknade postigao pogodak za konačnih 2-2 i udario braniča gostujuće momčadi Lorenza Tonellija

27.4.2015.
20:46
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Talijanski nogometni prvoligaš Atalanta u preostalih će pet kola ove sezone ostanak u Serie A morati izboriti bez svog najboljeg strijelca Germana Denisa koji je kažnjen s pet utakmica zabrane nastupa zbog udaranja protivničkog igrača po završetku utakmice.

Denis je u nedjelju ušao u svlačionicu Empolija nakon što je u trećoj minuti sudačke nadoknade postigao pogodak za konačnih 2-2 i udario braniča gostujuće momčadi Lorenza Tonellija. Disciplinska komisija Serie A kaznila je i Tonellija s jednom utakmicom zabrane nastupa jer je isprovocirao Denisa rekavši mu da će ga ubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po završetku utakmice, dok su još bili na travnjaku, igrač Empolija Tonelli je rekao Denisu vrlo neugodnu frazu 'Ubit ću tebe i tvoju obitelj'. Nekoliko minuta potom Denis je s još jednim suigračem ušao u svlačionicu Empolija i žestoko udario Tonellija u glavu. Nakon razmatranja incidenta, odlučili smo kazniti Denisa s pet utakmica zabrane nastupa", objavila je Disciplinska komisija.

Pet kola prije kraja sezone, Atalanta se nalazi na 17. mjestu, posljednjem koje osiguravao ostanak, sa 31 bodom, dok je Empoli 16. sa 35 bodova. U zoni ispadanja trenutačno su Cagliari sa 24, Cesena sa 23 i Parma sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo