POVRATAK KAPETANA / Petar Metličić samo za RTL o novoj ulozi trenera, ali i suradnji s Balićem

Kako se Metličić osjeća u novoj ulozi, kakvu hrvatsku možemo očekivati i što će donijeti suradnja s Ivanom Balićem, otkrio je, samo za RTL Direkt, našem Antoniju Vuksanoviću

28.4.2015.
8:16
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija započinje novu eru. SlavkaGolužu na izborničkoj klupi zamijenio je ŽeljkoBabić, a on za pomoćnika izabrao bivšeg kapetana, legendarnog PetraMetličića.

Kako se Metličić osjeća u novoj ulozi, kakvu Hrvatsku možemo očekivati i što će donijeti suradnja s IvanomBalićem, otkrio je, samo za RTL Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje je razlika kada usporedite okupljanje u ulozi igrača i ulozi člana stručnog stožera?

"U jednom trenutku nisam bio siguran jesam li ovdje kao igrač ili kao trener. Šalu na stranu. Izuzetno mi je drago što sam ponovno dio reprezentacije. Prošlo je određeno vrijeme, ali imam osjećaj kao da sam jučer otišao. Nije se puno osjetilo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekli ste, Hrvatska se treba vratiti na svjetski vrh. Vjerojatno i vas peče ta jedna era bez zlata?

"Gledajte, rezultati nisu bili loši, ali mi svi želimo pobjeđivati. Bili smo takvi kao igrači, a sad smo kao treneri. Uostalom, kakvi bismo to bili sportaši da ne želimo pobijediti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suradnja Balić-Metličić na terenu i pored terena - koja bi mogla biti bolja i uspješnija?

"Kad smo bili na terenu, on je meni dodavao. A sad bi mogli jedan drugome. Čak malo više ja njemu. Bit će sigurno dobro. On je veliki sportaš, voli rukomet, njegovo znanje i njegova pojava može puno pomoći svima nama, a posebno reprezentativcima. A i djeci trebaju uzori. Povratak Ivana, povratak ne znam koga sutra, tu djecu motivira da se bave rukometom", kaže legendarni kapetan, a danas pomoćni trener hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo