sportska drama / Belgijcu stalo srce usred utakmice, liječnici ga oživljavali na terenu

Image
Foto: Twitter
Image
Foto: Twitter

U 25. minuti, Gregory Mertens je pao na travu kao pokošen, a liječnička služba je odmah utrčala na teren i pružila mu umjetno disanje te mu defribilatorom pokušala pokrenuti srce

28.4.2015.
10:19
Twitter
VOYO logo

Prava drama odvijala se na nogometnoj utakmici između belgijskih klubova Lokerena i Genka u ponedjeljak navečer.

Nažalost, nije to bila drama u rezultatskom smislu, već se igrač druge momčadi Lokerena usred zastoja srca srušio na terenu.

U 25. minuti, Gregory Mertens je pao na travu kao pokošen, a liječnička služba je odmah utrčala na teren i pružila mu umjetno disanje te mu defribilatorom pokušala pokrenuti srce.

Bio je to pravi šok za sve sudionike utakmice i prisutne gledatelje, koje je službeni spiker nakon incidenta zamolio navijače da napuste tribine, a utakmica je prekinuta.

Mertens se trenutno nalazi u teškom stanju, prikopčan na bolničke aparate.

"Njegova sudbina je u rukama liječnika. Možemo čekati i nadati se čudu. U teškom je stanju. Ne diše samostalno. Srce mu radi preko aparata. Svi smo s njim u srcima. Obitelj i svi iz kluba", izjavio je glasnogovornik Lokerenea Herman Van de Putte.

Mertens dosad nije imao nikakvih problema sa srcem, a uredno je prošao sve liječničke testove uoči početka sezone. Za Lokeren je ove sezone odigrao 15 utakmica, uključujući i tri susreta u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike